Ozone in food processing

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Author: John Wiley & Sons
Other Authors: O'Donnell, C. P. (Editor)
Format: eBook
Language: English
Published: Chichester : Wiley-Blackwell, 2012
Subjects:
ISBN: 9781118307472
Physical Description: 1 online zdroj (xii, 298 s.) : il.

Cover

Table of contents

LEADER 02631nam a2200541 a 4500
001 67424
003 CZ ZlUTB
005 20240911210144.0
006 m d
007 cr cn
008 130510s2012 xxka s 001 0 eng d
020 |a 9781118307472  |q (online) 
024 7 |a 10.1002/9781118307472  |2 doi 
040 |a ZLD002  |b cze 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 661.94  |2 MRF 
080 |a 546.214  |2 MRF 
080 |a (048.8:082)  |2 MRF 
080 |a (0.034.2:08)  |2 MRF 
245 0 0 |a Ozone in food processing  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Colm O'Donnell ... [et al.] 
260 |a Chichester :  |b Wiley-Blackwell,  |c 2012 
300 |a 1 online zdroj (xii, 298 s.) :  |b il. 
500 |a Název z titulní obrazovky 
504 |a Obsahuje bibliografie a rejstřík 
505 0 |a Status and trends of ozone in food processing -- Regulatory and legislative issues -- Chemical and physical properties of ozone -- Generation and control of ozone -- Ozone in fruit and vegetable processing -- Ozone in grain processing -- Ozonation of hydrocolloids -- Ozone in meat processing -- Chapter 9:ozone in seafood processing -- Ozone sanitization in the food industry -- Ozone for water treatment and its potential for process water reuse in the food industry -- Ozone for food waste and odour treatment -- Efficacy of ozone on pesticide residues -- Modelling approaches for ozone processing -- Health and safety aspects of ozone processing. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
533 |a Elektronická reprodukce 
538 |a Způsob přístupu: World Wide Web 
650 0 7 |a výroba potravin  |7 ph301374  |2 czenas 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská technologie  |7 ph115836  |2 czenas 
650 0 7 |a ozon  |7 ph115638  |2 czenas 
650 0 9 |a food production  |2 eczenas 
650 0 9 |a food  |2 eczenas 
650 0 9 |a food technology  |2 eczenas 
650 0 9 |a ozone  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a O'Donnell, C. P.  |q (Colm P.)  |7 utb2013751410  |4 edt 
710 2 |a John Wiley & Sons  |7 ko2004229870 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://onlinelibrary.wiley.com/book/10.1002/9781118307472  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK  |c EBOOK-TN  |c WILEY 
999 |c 67424  |d 67424 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ