|
|
|
|
LEADER |
01934cam a2200493 a 4500 |
001 |
65572 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20240829151137.0 |
007 |
ta |
008 |
031127s2003 xr a e p 000 0 cze |
015 |
|
|
|a cnb001295552
|
020 |
|
|
|a 8071577197
|q (brož.)
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)56857772
|
040 |
|
|
|a BOA001
|b cze
|d ABA001
|d ZLD002
|
072 |
|
7 |
|a 637
|x Živočišné produkty
|2 Konspekt
|9 24
|
072 |
|
7 |
|a 37.016
|x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
|2 Konspekt
|9 22
|
080 |
|
|
|a 637.5.03
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 637.5
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 663/664-021.465
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (075.8)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Ingr, Ivo,
|d 1936-2016
|7 jn20000401163
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Produkce a zpracování masa /
|c Ivo Ingr
|
250 |
|
|
|a Vyd. 1.
|
260 |
|
|
|a V Brně :
|b Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,
|c 2003
|
300 |
|
|
|a 202 s. :
|b il. ;
|c 29 cm
|
500 |
|
|
|a Dotisk r. 2004
|
500 |
|
|
|a 230 výt.
|
500 |
|
|
|a Nad názvem: Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, Facultas agronomica
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
521 |
|
|
|a Určeno pro posluchače AF
|
650 |
0 |
7 |
|a zpracování masa
|7 ph127676
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a maso
|7 ph122657
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a kvalita potravin
|7 ph135653
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a meat processing
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a meat
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food quality
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a učebnice vysokých škol
|7 fd133772
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a textbooks (higher)
|2 eczenas
|
710 |
2 |
|
|a Mendelova zemědělská a lesnická univerzita.
|b Agronomická fakulta
|7 kn20010710246
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|d 13
|
901 |
|
|
|b 9788071577195
|f 1. vyd.
|g Stejné ISBN přiděleno duplicitně též publikaci: MENDELNET 2003
|o 20040119
|
999 |
|
|
|c 65572
|d 65572
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 S63INGRI
|7 0
|8 BOOK
|9 118639
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 006
|d 2012-08-16
|l 18
|m 7
|o S63/INGR,I.
|p 420010146072
|r 2022-11-04
|s 2022-06-23
|v 90.00
|w 2019-08-26
|x N:náhrada za (420010099069);
|x 20100831
|y 04
|