|
|
|
|
| LEADER |
00000cam a2200000 a 4500 |
| 001 |
65572 |
| 003 |
CZ-ZlUTB |
| 005 |
20240829151137.0 |
| 007 |
ta |
| 008 |
031127s2003 xr a e p 000 0 cze |
| 015 |
|
|
|a cnb001295552
|
| 020 |
|
|
|a 8071577197
|q (brož.)
|
| 035 |
|
|
|a (OCoLC)56857772
|
| 040 |
|
|
|a BOA001
|b cze
|d ABA001
|d ZLD002
|
| 072 |
|
7 |
|a 637
|x Živočišné produkty
|2 Konspekt
|9 24
|
| 072 |
|
7 |
|a 37.016
|x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
|2 Konspekt
|9 22
|
| 080 |
|
|
|a 637.5.03
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 637.5
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 663/664-021.465
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a (075.8)
|2 MRF
|
| 100 |
1 |
|
|a Ingr, Ivo,
|d 1936-2016
|7 jn20000401163
|4 aut
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Produkce a zpracování masa /
|c Ivo Ingr
|
| 250 |
|
|
|a Vyd. 1.
|
| 260 |
|
|
|a V Brně :
|b Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,
|c 2003
|
| 300 |
|
|
|a 202 s. :
|b il. ;
|c 29 cm
|
| 500 |
|
|
|a Dotisk r. 2004
|
| 500 |
|
|
|a 230 výt.
|
| 500 |
|
|
|a Nad názvem: Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, Facultas agronomica
|
| 504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
| 521 |
|
|
|a Určeno pro posluchače AF
|
| 650 |
0 |
7 |
|a zpracování masa
|7 ph127676
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a maso
|7 ph122657
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a kvalita potravin
|7 ph135653
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a meat processing
|2 eczenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a meat
|2 eczenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a food quality
|2 eczenas
|
| 655 |
|
7 |
|a učebnice vysokých škol
|7 fd133772
|2 czenas
|
| 655 |
|
9 |
|a textbooks (higher)
|2 eczenas
|
| 710 |
2 |
|
|a Mendelova zemědělská a lesnická univerzita.
|b Agronomická fakulta
|7 kn20010710246
|
| 910 |
|
|
|a ZLD002
|
| 952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 S63INGRI
|7 0
|8 BOOK
|9 118639
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 006
|d 2012-08-16
|l 18
|m 7
|o S63/INGR,I.
|p 420010146072
|r 2022-11-04 00:00:00
|s 2022-06-23
|v 90.00
|w 2019-08-26
|x N:náhrada za (420010099069); | 20100831
|y 04
|
| 992 |
|
|
|a BK
|b SK
|d 13
|
| 901 |
|
|
|b 9788071577195
|f 1. vyd.
|g Stejné ISBN přiděleno duplicitně též publikaci: MENDELNET 2003
|o 20040119
|
| 999 |
|
|
|c 65572
|d 65572
|