|
|
|
|
LEADER |
01964ntm a22004937a 4500 |
001 |
63079 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20240830155251.0 |
007 |
ta |
008 |
120217s2011 xr ad f m 000 0 cze d |
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|
041 |
0 |
|
|a cze
|b eng
|
072 |
|
7 |
|a 637
|x Živočišné produkty
|2 Konspekt
|9 24
|
080 |
|
|
|a 637.1 (výroba)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 637.1/.3
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 641.1
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 663/664-021.465
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (043.3)378.245
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Šípalová, Markéta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Změny jakostních parametrů mléka a mléčných výrobků
|h [rukopis] :
|b disertační práce = Quality changes of milk and dairy products /
|c Markéta Šípalová ; školitel Stanislav Kráčmař
|
246 |
3 |
1 |
|a Quality changes of milk and dairy products
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 109 listů :
|b il. ;
|c 25 cm
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: 2901V013 Technologie potravin
|
502 |
|
|
|a Disertace (PhD.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2011
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
546 |
|
|
|a Anglické resumé
|
650 |
0 |
7 |
|a mléko
|7 ph115334
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a mléčné výrobky
|7 ph122920
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a nutriční hodnota potravin
|7 ph184828
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a kvalita potravin
|7 ph135653
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a milk
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a dairy products
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a nutritive value of foods
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food quality
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a doktorské disertace
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a higher doctoral dissertations
|2 eczenas
|
700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav,
|d 1948-
|7 ola2004235499
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.
|b Technologická fakulta
|7 kn20010709223
|4 dgg
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|c vs
|
999 |
|
|
|c 63079
|d 63079
|
993 |
|
|
|x NEPOSILAT
|y VSKP
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 KŠÍPALOVÁM
|7 0
|8 MANUS
|9 114793
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 001
|d 2012-02-17
|o K/ŠÍPALOVÁ,M.
|p 420010143426
|r 2019-08-26
|v 100.00
|w 2019-08-26
|x N:povinný výtisk;
|y 12
|