Processed cheese and analogues

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Tamime, A. Y. (Editor)
Format: eBook
Language: English
Published: Chichester, West Sussex, UK : Wiley-Blackwell, c2011
Series: Society of dairy technology book series
Subjects:
ISBN: 9781444341850
Physical Description: xviii, 350 s. : il.

Cover

Table of contents

LEADER 01838nam a2200481 a 4500
001 62708
003 CZ ZlUTB
005 20240911205958.0
006 m d
007 cr cn
008 120126s2011 xxka s 001 0 eng
020 |a 9781444341850  |q (online) :  |c 4 832,- Kč 
024 7 |a 10.1002/9781444341850  |2 doi 
040 |a ZLD002  |b cze 
072 7 |a 637  |x Živočišné produkty  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 637.1/.3  |2 MRF 
080 |a 637.3  |2 MRF 
080 |a (048.8:082)  |2 MRF 
080 |a (0.034.2:08)  |2 MRF 
245 0 0 |a Processed cheese and analogues  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by A.Y. Tamime 
260 |a Chichester, West Sussex, UK :  |b Wiley-Blackwell,  |c c2011 
300 |a xviii, 350 s. :  |b il. 
490 1 |a Society of dairy technology book series 
500 |a Název z titulní obrazovky 
504 |a Obsahuje bibliografie a rejstřík 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
533 |a Elektronická reprodukce 
538 |a Způsob přístupu: World Wide Web 
650 0 7 |a mléčné výrobky  |7 ph122920  |2 czenas 
650 0 7 |a sýry  |7 ph116388  |2 czenas 
650 0 9 |a dairy products  |2 eczenas 
650 0 9 |a cheese  |2 eczenas 
655 7 |a kolektivní monografie  |7 fd501537  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a collective monographs  |2 eczenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Tamime, A. Y.  |7 uzp2008440378  |4 edt 
830 0 |a Society of dairy technology book series 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://onlinelibrary.wiley.com/book/10.1002/9781444341850  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK  |c EBOOK-TN  |c WILEY 
999 |c 62708  |d 62708 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ