Metody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Authors: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav konzervace potravin a technologie masa, Státní zemědělská a potravinářská inspekce, Státní veterinární ústav Praha, Česko. Celně technická laboratoř
Other Authors: Čížková, Helena, 1973- (Editor)
Format: Book
Language: Czech
Published: Ostrava : Key Publishing, 2011
Edition: Vyd. 1.
Subjects:
ISBN: 9788074181245
Physical Description: 127 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm

Cover

Table of contents

LEADER 03039cam a2200601 a 4500
001 62050
003 CZ ZlUTB
005 20240829144951.0
007 ta
008 111031s2011 xr a f 001 0 cze
015 |a cnb002249581 
020 |a 9788074181245  |q (brož.) 
040 |a OLA001  |b cze  |d ABA001  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 614.31  |2 MRF 
080 |a 663/664-021.465  |2 MRF 
080 |a 351.773  |2 MRF 
080 |a 614.31  |2 MRF 
080 |a (048.8:082)  |2 MRF 
245 0 0 |a Metody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin /  |c [editor Helena Čížková] 
246 3 0 |a Ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Ostrava :  |b Key Publishing,  |c 2011 
300 |a 127 s. :  |b il. (převážně barev.) ;  |c 24 cm 
500 |a Vydáno pro Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze 
500 |a Na obálce pod názvem: Ústav konzervace potravin a technologie masa VŠCHT Praha ve spolupráci se Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí Praha, Státním veterinárním ústavem Praha a Celně technickou laboratoří 
500 |a Na obálce: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie 
504 |a Obsahuje bibliografie a rejstřík 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a hygiena potravin  |7 ph120984  |2 czenas 
650 0 7 |a kvalita potravin  |7 ph135653  |2 czenas 
650 0 7 |a kontrola potravin  |7 ph121822  |2 czenas 
650 0 9 |a food  |2 eczenas 
650 0 9 |a food hygiene  |2 eczenas 
650 0 9 |a food quality  |2 eczenas 
650 0 9 |a food quality control  |2 eczenas 
655 7 |a kolektivní monografie  |7 fd501537  |2 czenas 
655 9 |a collective monographs  |2 eczenas 
700 1 |a Čížková, Helena,  |d 1973-  |7 uzp2010555065  |4 edt 
710 2 |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.  |b Fakulta potravinářské a biochemické technologie  |7 ko20010091853 
710 2 |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.  |b Ústav konzervace potravin a technologie masa  |7 ko2002140388 
710 2 |a Státní zemědělská a potravinářská inspekce  |7 xx0030137 
710 2 |a Státní veterinární ústav Praha  |7 kn20111109010 
710 1 |a Česko.  |b Celně technická laboratoř  |7 kn20111109011 
910 |a ZLD002 
928 1 |a Key Publishing 
992 |a BK  |b SK  |d 5 
901 |b 9788074181245  |f 1. vyd.  |o 20111110 
999 |c 62050  |d 62050 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 664METODY  |7 0  |8 BOOK  |9 113235  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 005  |d 2011-12-08  |o 664/METODY  |p 420010141916  |r 2019-08-26  |v 210.00  |w 2019-08-26  |x N:nákup  |x 20100920  |y 01 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 664METODY  |7 0  |8 BOOK  |9 113236  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 006  |d 2017-11-02  |l 5  |m 1  |o 664/METODY  |p 420010172280  |r 2020-12-11  |s 2020-10-08  |v 210.00  |w 2019-08-26  |x N:nákup  |x 20100920  |y 04 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 664METODY  |7 0  |8 BOOK  |9 113237  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 015  |d 2017-11-02  |l 1  |o 664/METODY  |p 420010172281  |r 2019-08-26  |v 210.00  |w 2019-08-26  |x N:nákup  |x 20100920  |y 08