|
|
|
|
| LEADER |
00000cam a2200000 a 4500 |
| 001 |
62050 |
| 003 |
CZ-ZlUTB |
| 005 |
20240829144951.0 |
| 007 |
ta |
| 008 |
111031s2011 xr a f 001 0 cze |
| 015 |
|
|
|a cnb002249581
|
| 020 |
|
|
|a 9788074181245
|q (brož.)
|
| 040 |
|
|
|a OLA001
|b cze
|d ABA001
|d ZLD002
|
| 072 |
|
7 |
|a 664
|x Potravinářský průmysl
|2 Konspekt
|9 19
|
| 080 |
|
|
|a 663/664
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 614.31
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 663/664-021.465
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 351.773
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 614.31
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a (048.8:082)
|2 MRF
|
| 245 |
0 |
0 |
|a Metody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin /
|c [editor Helena Čížková]
|
| 246 |
3 |
0 |
|a Ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin
|
| 250 |
|
|
|a Vyd. 1.
|
| 260 |
|
|
|a Ostrava :
|b Key Publishing,
|c 2011
|
| 300 |
|
|
|a 127 s. :
|b il. (převážně barev.) ;
|c 24 cm
|
| 500 |
|
|
|a Vydáno pro Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze
|
| 500 |
|
|
|a Na obálce pod názvem: Ústav konzervace potravin a technologie masa VŠCHT Praha ve spolupráci se Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí Praha, Státním veterinárním ústavem Praha a Celně technickou laboratoří
|
| 500 |
|
|
|a Na obálce: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
|
| 504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografie a rejstřík
|
| 650 |
0 |
7 |
|a potraviny
|7 ph115833
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a hygiena potravin
|7 ph120984
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a kvalita potravin
|7 ph135653
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a kontrola potravin
|7 ph121822
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a food
|2 eczenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a food hygiene
|2 eczenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a food quality
|2 eczenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a food quality control
|2 eczenas
|
| 655 |
|
7 |
|a kolektivní monografie
|7 fd501537
|2 czenas
|
| 655 |
|
9 |
|a collective monographs
|2 eczenas
|
| 700 |
1 |
|
|a Čížková, Helena,
|d 1973-
|7 uzp2010555065
|4 edt
|
| 710 |
2 |
|
|a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.
|b Fakulta potravinářské a biochemické technologie
|7 ko20010091853
|
| 710 |
2 |
|
|a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.
|b Ústav konzervace potravin a technologie masa
|7 ko2002140388
|
| 710 |
2 |
|
|a Státní zemědělská a potravinářská inspekce
|7 xx0030137
|
| 710 |
2 |
|
|a Státní veterinární ústav Praha
|7 kn20111109010
|
| 710 |
1 |
|
|a Česko.
|b Celně technická laboratoř
|7 kn20111109011
|
| 910 |
|
|
|a ZLD002
|
| 928 |
1 |
|
|a Key Publishing
|
| 952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 664METODY
|7 0
|8 BOOK
|9 113235
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 005
|d 2011-12-08
|l 0
|o 664/METODY
|p 420010141916
|r 2019-08-26 00:00:00
|v 210.00
|w 2019-08-26
|x N:nákup | 20100920
|y 01
|
| 952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 664METODY
|7 0
|8 BOOK
|9 113236
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 006
|d 2017-11-02
|l 5
|m 1
|o 664/METODY
|p 420010172280
|r 2020-12-11 00:00:00
|s 2020-10-08
|v 210.00
|w 2019-08-26
|x N:nákup | 20100920
|y 04
|
| 952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 664METODY
|7 0
|8 BOOK
|9 113237
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 015
|d 2017-11-02
|l 1
|o 664/METODY
|p 420010172281
|q 2027-12-22
|r 2019-08-26 00:00:00
|v 210.00
|w 2019-08-26
|x N:nákup | 20100920
|y 08
|
| 992 |
|
|
|a BK
|b SK
|d 5
|
| 901 |
|
|
|b 9788074181245
|f 1. vyd.
|o 20111110
|
| 999 |
|
|
|c 62050
|d 62050
|