Metody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin
Saved in:
Corporate Authors: | , , , , |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Book |
Language: | Czech |
Published: |
Ostrava :
Key Publishing,
2011
|
Edition: | Vyd. 1. |
Subjects: | |
ISBN: | 9788074181245 |
Physical Description: | 127 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm |
Item Description: | Vydáno pro Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze Na obálce pod názvem: Ústav konzervace potravin a technologie masa VŠCHT Praha ve spolupráci se Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí Praha, Státním veterinárním ústavem Praha a Celně technickou laboratoří Na obálce: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Bibliography: | Obsahuje bibliografie a rejstřík |
ISBN: | 9788074181245 |