Metody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Authors: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav konzervace potravin a technologie masa, Státní zemědělská a potravinářská inspekce, Státní veterinární ústav Praha, Česko. Celně technická laboratoř
Other Authors: Čížková, Helena, 1973- (Editor)
Format: Book
Language: Czech
Published: Ostrava : Key Publishing, 2011
Edition: Vyd. 1.
Subjects:
ISBN: 9788074181245
Physical Description: 127 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm

Cover

Table of contents

Description
Item Description: Vydáno pro Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze
Na obálce pod názvem: Ústav konzervace potravin a technologie masa VŠCHT Praha ve spolupráci se Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí Praha, Státním veterinárním ústavem Praha a Celně technickou laboratoří
Na obálce: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Bibliography: Obsahuje bibliografie a rejstřík
ISBN: 9788074181245