Metody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin
Saved in:
| Corporate Authors | , , , , |
|---|---|
| Other Authors | |
| Format | Book |
| Language | Czech |
| Published |
Ostrava :
Key Publishing,
2011
|
| Edition | Vyd. 1. |
| Subjects | |
| ISBN | 9788074181245 |
| Physical Description | 127 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm |
| Item Description: | Vydáno pro Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze Na obálce pod názvem: Ústav konzervace potravin a technologie masa VŠCHT Praha ve spolupráci se Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí Praha, Státním veterinárním ústavem Praha a Celně technickou laboratoří Na obálce: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
|---|---|
| Bibliography: | Obsahuje bibliografie a rejstřík |
| ISBN: | 9788074181245 |
| Physical Description: | 127 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm |