Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Základy zbožíznalství potravin...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Základy zbožíznalství potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Author Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Other Authors Hrabě, Jan, 1943-
Format Book
LanguageCzech
Published Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2011
EditionVyd. 1.
Subjects
potraviny
potravinářské výrobky
potraviny rostlinného původu
potraviny živočišného původu
zbožíznalství
food
food products
food of vegetable origin
food of animal origin
commodity expertise
učebnice vysokých škol
textbooks (higher)
ISBN9788074541186
Physical Description167 s. : il. ; 30 cm

Cover

Loading…
Cover Image
TOC from ObalkyKnih.cz
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
More Information
Bibliography:Obsahuje bibliografii
ISBN:9788074541186
Physical Description:167 s. : il. ; 30 cm
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Rostlinné potraviny
    by: Bulková, Věra
    Published: 2011
  • Netradiční druhy potravin - jejich význam, vlastnosti a využití = Non-traditional types of food - their importance, properties and utilization
    by: Mlček, Jiří, 1981-
    Published: 2020
  • Technologie výroby potravin rostlinného původu : pro kombinované studium
    by: Hrabě, Jan, 1943-, et al.
    Published: 2007
  • Handbook of vegetables and vegetable processing
    Published: 2011
  • Next-generation plant-based foods : design, production, and properties
    by: McClements, David Julian, et al.
    Published: 2022

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025