Význam systémů řízení bezpečnosti potravin pro konkurenceschopnost potravinářských podniků = Food safety management systems importance for competitiveness of food enterprises

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bartošíková, Romana, 1981- (Dissertant)
Corporate Author: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
Other Authors: Šefčík, Vladimír, 1946- (Thesis advisor)
Format: Book
Language: Czech
Published: Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2011
Series: Teze disertační práce = Doctoral thesis summary
Subjects:
ISBN: 9788074540332
Physical Description: 43 s. : il. ; 21 cm

Cover

Table of contents

LEADER 02683cam a2200637 a 4500
001 61499
003 CZ ZlUTB
005 20190826003359.0
007 ta
008 110927s2011 xr a f m 000 0 cze
015 |a cnb002225601 
020 |a 9788074540332  |q (brož.) 
040 |a ABA001  |b cze  |d ZLD002 
041 0 |a cze  |b eng 
072 7 |a 338.3/.4  |x Hospodářská a výrobní odvětví  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 614.31:663/664  |2 MRF 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 005.6  |2 MRF 
080 |a 005.332.4  |2 MRF 
080 |a (043.3)  |2 MRF 
080 |a (048.3)  |2 MRF 
100 1 |a Bartošíková, Romana,  |d 1981-  |7 mzk2010508419  |4 dis 
245 1 0 |a Význam systémů řízení bezpečnosti potravin pro konkurenceschopnost potravinářských podniků =  |b Food safety management systems importance for competitiveness of food enterprises /  |c autor Romana Bartošíková ; školitel Vladimír Šefčík 
246 3 1 |a Food safety management systems importance for competitiveness of food enterprises 
260 |a Zlín :  |b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  |c 2011 
300 |a 43 s. :  |b il. ;  |c 21 cm 
490 1 |a Teze disertační práce =  |a Doctoral thesis summary 
500 |a "Obor 6208V Management a ekonomika" 
500 |a 30 výt. 
502 |a Teze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky, 2008 
504 |a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy 
546 |a Anglické resumé 
650 0 7 |a bezpečnost potravin  |7 ph575078  |2 czenas 
650 0 7 |a výroba potravin  |7 ph301374  |2 czenas 
650 0 7 |a management jakosti  |7 ph115218  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářský průmysl  |7 ph115837  |2 czenas 
650 0 7 |a konkurenceschopnost  |7 ph121800  |2 czenas 
650 0 9 |a food safety  |2 eczenas 
650 0 9 |a food production  |2 eczenas 
650 0 9 |a quality control  |2 eczenas 
650 0 9 |a food industry  |2 eczenas 
650 0 9 |a competitiveness  |2 eczenas 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
655 7 |a teze  |7 fd133701  |2 czenas 
655 9 |a dissertations  |2 eczenas 
655 9 |a abstracts  |2 eczenas 
700 1 |a Šefčík, Vladimír,  |d 1946-  |7 mzk2003165600  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Fakulta managementu a ekonomiky  |7 kn20010709196 
810 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |t Teze disertační práce 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK 
993 |a 201110  |b 4 
901 |f [1. vyd.]  |o 20111005 
998 |a 004993455 
999 |c 61499  |d 61499 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 KBARTOŠÍKOVÁR  |7 0  |8 MANUS  |9 112313  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 037  |d 2011-10-26  |o K/BARTOŠÍKOVÁ,R.  |p 420010140726  |r 2019-08-26  |v 50.00  |w 2019-08-26  |x N: povinný výtisk;  |x 20100831  |y 01