catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Hygiena a technologie masa
Description
Hygiena a technologie masa
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Steinhauser, Ladislav, 1954-
(Author)
Format:
Book
Language:
Czech
Published:
Brno :
Last,
1995
Edition:
1. vyd.
Subjects:
hygiena potravin
maso
zpracování masa
potravinářská technologie
food hygiene
meat
meat processing
food technology
monografie
monographs
ISBN:
8090026044
Physical Description:
643 s. : il. ; 22 cm
Cover
Table of contents
Holdings
More Information
Staff View
Description
ISBN:
8090026044
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Produkce a zpracování masa
by: Ingr, Ivo, 1936-2016
Published: (2003)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Produkce a zpracování masa
by: Ingr, Ivo, 1936-2016
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Maso jako potravina : produkce, složení a vlastnosti masa
by: Kameník, Josef
Published: (2014)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Chemické vyšetření masa : (klasické laboratorní metody)
by: Straka, Ivan, 1947-, et al.
Published: (2006)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka
by: Gahm, Bernhard
Published: (2012)
×
Loading...