The science of cooking

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Barham, Peter, 1950- (Author)
Format: Book
Language: English
Published: Berlin : Springer, c2001
Subjects:
ISBN: 3540674667
Physical Description: 244 s. : il. ; 24 cm

Cover

Table of contents

LEADER 01114cam a2200325 a 4500
001 58678
003 CZ ZlUTB
005 20240829143647.0
007 tu
008 020429s2001 gw a e 001 0 eng
020 |a 3540674667  |q (váz.) 
040 |a ABA001  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641/642  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Barham, Peter,  |d 1950-  |7 jn20020429003  |4 aut 
245 1 4 |a The science of cooking /  |c Peter Barham 
260 |a Berlin :  |b Springer,  |c c2001 
300 |a 244 s. :  |b il. ;  |c 24 cm 
500 |a Obsahuje terminologický výkladový slovníček 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a kuchařství  |7 ph115027  |2 czenas 
650 0 9 |a cookery  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 9 |a handbooks, manuals, etc  |2 eczenas 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK 
998 |a 002303022 
999 |c 58678  |d 58678 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 641BARHAMP  |7 0  |8 BOOK  |9 107749  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 005  |d 2011-01-20  |o 641/BARHAM,P.  |p 420010136245  |r 2019-08-26  |v 1256.00  |w 2019-08-26  |x N: nákup  |y 01