Charakterizace vybraných kmenů Streptococcus salivarius subsp. thermophilus = Charakterization of chosen Streptococcus salivarius subsp. thermophilus strains : teze disertační práce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Míšková, Zuzana, 1982- (Dissertant)
Corporate Author: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Format: Book
Language: Czech
Published: Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2010
Series: Teze disertační práce
Subjects:
ISBN: 9788073189556 978-80-955-6
Physical Description: 41 s. ; 21 cm

Cover

Table of contents

LEADER 02694cam a2200601 a 4500
001 58322
003 CZ ZlUTB
005 20240829143530.0
007 ta
008 101004s2010 xr e 000 0 cze
015 |a cnb002129472 
020 |a 9788073189556  |q (brož.)  |z 978-80-955-6 
040 |a OLA001  |b cze  |d ABA001 
041 0 |a cze  |b eng 
072 7 |a 663  |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 577.118  |2 MRF 
080 |a 579.862  |2 MRF 
080 |a 614.31:663/664  |2 MRF 
080 |a 663/664:577.1  |2 MRF 
080 |a (043.3)378.245  |2 MRF 
080 |a (048.3)  |2 MRF 
100 1 |a Míšková, Zuzana,  |d 1982-  |7 mzk2010595344  |4 dis 
245 1 0 |a Charakterizace vybraných kmenů Streptococcus salivarius subsp. thermophilus =  |b Charakterization of chosen Streptococcus salivarius subsp. thermophilus strains : teze disertační práce /  |c autor Zuzana Vaňátková 
246 3 1 |a Charakterization of chosen Streptococcus salivarius subsp. thermophilus strains 
260 |a Zlín :  |b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  |c 2010 
300 |a 41 s. ;  |c 21 cm 
490 1 |a Teze disertační práce 
500 |a "Obor 2901V013 Technologie potravin" 
502 |a Teze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2010 
504 |a Obsahuje bibliografii 
546 |a Anglické resumé 
650 0 7 |a biogenní prvky  |7 ph333391  |2 czenas 
650 0 7 |a streptokoky  |7 ph534642  |2 czenas 
650 0 7 |a bezpečnost potravin  |7 ph575078  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská biochemie  |7 ph307619  |2 czenas 
650 0 9 |a biogenic elements  |2 eczenas 
650 0 9 |a Streptococcus  |2 eczenas 
650 0 9 |a food safety  |2 eczenas 
650 0 9 |a food biochemistry  |2 eczenas 
655 7 |a doktorské disertace  |7 fd186751  |2 czenas 
655 7 |a teze  |7 fd133701  |2 czenas 
655 9 |a higher doctoral dissertations  |2 eczenas 
655 9 |a abstracts  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Technologická fakulta  |7 kn20010709223 
810 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |t Teze disertační práce  |0 s 
910 |a ZLD002 
928 1 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně 
992 |a BK  |b SK 
901 |a ISBN 978-80-955-6  |f [1. vyd.]  |g Chybné ISBN uvedeno v tiráži  |o 20101125 
998 |a 002129472 
999 |c 58322  |d 58322 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 KVAŇÁTKOVÁZ  |7 0  |8 MANUS  |9 107114  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 001  |d 2010-12-09  |o K/VAŇÁTKOVÁ,Z.  |p 420010135357  |r 2019-08-26  |v 50.00  |w 2019-08-26  |x N: povinný výtisk;  |y 12 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 KVAŇÁTKOVÁZ  |7 0  |8 MANUS  |9 107115  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 037  |d 2010-12-09  |o K/VAŇÁTKOVÁ,Z.  |p 420010135358  |r 2019-08-26  |v 50.00  |w 2019-08-26  |x N: povinný výtisk;  |y 01