Vliv definovaných přídatných látek na technologické a pekárenské vlastnosti pšeničného těsta = The influence of defined additives on technological and bakery properties of the wheat flour dough : teze disertační práce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pečivová, Pavlína, 1983- (Dissertant)
Corporate Author: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Format: Book
Language: Czech
Published: Ve Zlíně : Univerzita Tomáše Bati, 2009
Series: Teze disertační práce = Doctoral thesis summary
Subjects:
ISBN: 9788073188764
Physical Description: 35 s. : il. ; 21 cm

Cover

Table of contents

Status Description Location Call Number
Status
In house loan
Description

Location
Information desk - 3rd floor Call Number K/PEČIVOVÁ,P.
Status
In house loan - deposit  Place a Hold
Description

Location
Archive Call Number K/PEČIVOVÁ,P.
Status
In house loan - deposit  Place a Hold
Description

Location
Archive Call Number K/PEČIVOVÁ,P.

Status Description Location Call Number
In house loan Information desk - 3rd floor K/PEČIVOVÁ,P.
In house loan - deposit  Place a Hold Archive K/PEČIVOVÁ,P.
In house loan - deposit  Place a Hold Archive K/PEČIVOVÁ,P.