Praktické možnosti zpracování kravského, ovčího a kozího mléka sborník příspěvků

Sborník příspěvků ze semináře konaného 31. května 2007 na UTB ve Zlíně zaměřeného na zpracování mléka a chov hospodářských zvířat

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Author: Praktické možnosti zpracování kravského, ovčího a kozího mléka Zlín, Česko)
Other Authors: Buňka, František, 1978- (Editor), Valášek, Pavel, 1958- (Editor)
Format: Electronic
Language: Czech
Published: Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2007
Subjects:
ISBN: 9788073185800
Physical Description: 1 CD-R : barev. ; 12 cm + 1 příloha

Cover

Table of contents

Description
Summary: Sborník příspěvků ze semináře konaného 31. května 2007 na UTB ve Zlíně zaměřeného na zpracování mléka a chov hospodářských zvířat
Item Description: Název z titulní obrazovky
Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, Ústav potravinářského inženýrství
Format: Požadavky na systém: internetový prohlížeč, Word, Adobe Acrobat Reader
ISBN: 9788073185800