Praktické možnosti zpracování kravského, ovčího a kozího mléka sborník příspěvků

Sborník příspěvků ze semináře konaného 31. května 2007 na UTB ve Zlíně zaměřeného na zpracování mléka a chov hospodářských zvířat

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Author Praktické možnosti zpracování kravského, ovčího a kozího mléka Zlín, Česko
Other Authors Buňka, František, 1978- (Editor), Valášek, Pavel, 1958- (Editor)
Format Electronic eBook
LanguageCzech
Published Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2007
Subjects
ISBN9788073185800
Physical Description1 CD-R : barev. ; 12 cm + 1 příloha

Cover

More Information
Summary:Sborník příspěvků ze semináře konaného 31. května 2007 na UTB ve Zlíně zaměřeného na zpracování mléka a chov hospodářských zvířat
Item Description:Název z titulní obrazovky
Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, Ústav potravinářského inženýrství
Format:Požadavky na systém: internetový prohlížeč, Word, Adobe Acrobat Reader
ISBN:9788073185800
Physical Description:1 CD-R : barev. ; 12 cm + 1 příloha