|
|
|
|
LEADER |
01909ntm a22004574a 4500 |
001 |
54940 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20240830155054.0 |
007 |
ta |
008 |
100205s2009 xr d f m 000 0 cze d |
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|
041 |
0 |
|
|a cze
|h eng
|
072 |
|
7 |
|a 663
|x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
|2 Konspekt
|9 19
|
080 |
|
|
|a 663/664:54
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 637.358
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 543.6:663/664
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (043.3)378.245
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Macků, Ivana,
|d 1982-
|7 mzk2009534983
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Viskoelastické a senzorické vlastnosti tavených sýrů s přídavkem pektinu
|h [rukopis] =
|b viscoelastic and sensory properties of processed cheese with pectin addition /
|c Ivana Macků ; školitel Jan Hrabě
|
246 |
3 |
1 |
|a Viscoelastic and sensory properties of processed cheese with pectin addition
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 108 s. ;
|c 25 cm
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: 2901V013 Technologie potravin
|
502 |
|
|
|a Disertace (PhD.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2009
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
546 |
|
|
|a Anglické resumé
|
650 |
0 |
7 |
|a potravinářská chemie
|7 ph115834
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a tavené sýry
|7 ph541617
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a analýza potravin
|7 ph135544
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food chemistry
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a processed cheese
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food analysis
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a doktorské disertace
|7 fd186751
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a higher doctoral dissertations
|2 eczenas
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan,
|d 1943-
|7 mzk2005309209
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.
|b Technologická fakulta
|7 kn20010709223
|4 dgg
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|c vs
|
999 |
|
|
|c 54940
|d 54940
|
993 |
|
|
|x NEPOSILAT
|y VSKP
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 KMACKŮI
|7 0
|8 MANUS
|9 100633
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 001
|d 2010-02-05
|o K/MACKŮ,I.
|p 420010127442
|r 2019-08-26
|w 2019-08-26
|x N: povinný výtisk
|y 12
|