Genetically engineered food methods and detection

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Heller, Knut.
Format: eBook
Language: English
Published: Weinheim : Wiley-VCH, 2006
Edition: 2nd updated and enl. ed.
Subjects:
ISBN: 9783527609468
9783527313938
3527313931
Physical Description: xvii, 299 s. : il. ; 25 cm.

Cover

Table of contents

LEADER 01201cam a2200349 a 4500
001 50341
003 CZ ZlUTB
005 20240911205755.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 061017s2006 gw | eng
020 |a 9783527609468 
020 |a 9783527313938 
020 |a 3527313931 
040 |a Uk  |b cze  |c Uk  |d ZLD002 
072 7 |a 60  |x Biotechnologie. Genetické inženýrství  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 608.34:663/664  |2 MRF 
245 0 0 |a Genetically engineered food  |h [elektronický zdroj] :  |b methods and detection /  |c edited by Knut J. Heller. 
250 |a 2nd updated and enl. ed. 
260 |a Weinheim :  |b Wiley-VCH,  |c 2006 
300 |a xvii, 299 s. :  |b il. ;  |c 25 cm. 
500 |a Previous ed.: 2003. 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a geneticky modifikované potraviny  |7 ph165196  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Heller, Knut. 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://onlinelibrary.wiley.com/book/10.1002/9783527609468  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER  |c EBOOK-TN  |c WILEY 
999 |c 50341  |d 50341 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ