Handbook of food analytical chemistry

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Wrolstad, Ronald E.
Format: eBook
Language: English
Published: Hoboken, N.J. : Wiley-Interscience, 2005
Subjects:
ISBN: 9780471709084
9780471663782
0471663786
0471709085
Physical Description: 2 sv. : il.

Cover

Table of contents

LEADER 01410nam a22003734u 4500
001 50334
003 CZ ZlUTB
005 20200530173504.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 040604s2005 nju | eng
020 |a 9780471709084 
020 |a 9780471663782 
020 |a 0471663786 
020 |a 0471709085 
040 |a DLC  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 543  |x Analytická chemie  |2 Konspekt  |9 10 
080 |a 543.6:663/664  |2 MRF 
080 |a 614.31  |2 MRF 
245 1 0 |a Handbook of food analytical chemistry  |h [elektronický zdroj] /  |c ed. by Ronald E. Wrolstad ... [et al.] 
260 |a Hoboken, N.J. :  |b Wiley-Interscience,  |c 2005 
300 |a 2 sv. :  |b il. 
500 |a Handbook is derived from the manual "Current protocols in food analytical chemistry" also publ. by Wiley-Interscience 
505 0 |g Sv. 1 :  |t Water, proteins, enzymes, lipids, and carbohydrates 
505 0 |g Sv. 2 :  |t Pigments, colorants, flavors, texture, and bioactive food components 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a analýza potravin  |7 ph135544  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Wrolstad, Ronald E. 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://onlinelibrary.wiley.com/book/10.1002/0471709085  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER  |c EBOOK-TN  |c WILEY 
999 |c 50334  |d 50334