Food processing handbook

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors Brennan, James H.
Format Book
LanguageEnglish
Published Weinheim : Wiley, 2006
Subjects
Online AccessFull text
ISBN9783527307197
978-3-527-60757-0
3-527-30719-2
Physical Description582 s.

Cover

LEADER 00000nam a22000004u 4500
001 48314
003 CZ-ZlUTB
005 20251006165651.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 030625s2006 gw | eng
020 |a 9783527307197 
020 |a 978-3-527-60757-0 
020 |a 3-527-30719-2 
040 |a SzZuIDS NEBIS ETH-BIB  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
245 0 0 |a Food processing handbook  |h [elektronický zdroj] /  |c ed. by James G. Brennan 
260 |a Weinheim :  |b Wiley,  |c 2006 
300 |a 582 s. 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a potravinářský průmysl  |7 ph115837  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářství  |7 ph124430  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Brennan, James H. 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://onlinelibrary.wiley.com/book/10.1002/3527607579 
910 |a ZLD002 
992 |a ER  |c WILEY 
999 |c 48314  |d 48314 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ