Modifying flavour in food

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Taylor, Andrew J. 1951- (Editor), Hort, Joanne (Editor)
Format: eBook
Language: English
Published: Cambridge : Woodhead, 2007
Subjects:
ISBN: 9781845690748
1845690745
9781845693367
9781420043891
978-1-60119-612-5
Physical Description: xii, 283 s. : il. ; 25 cm.

Cover

Table of contents

LEADER 01447cam a2200409 a 4500
001 38135
003 CZ ZlUTB
005 20240911205744.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 070502s2007 enk | eng d
020 |a 9781845690748  |q (Woodhead) 
020 |a 1845690745  |q (Woodhead) 
020 |a 9781845693367  |q (e-book) 
020 |a 9781420043891  |q (CRC) 
020 |a 978-1-60119-612-5 
040 |a StDuBDS  |b cze  |c StDuBDS  |d ZLD002 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 641.88  |2 MRF 
245 0 0 |a Modifying flavour in food  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Andrew Taylor and Joanne Hort. 
260 |a Cambridge :  |b Woodhead,  |c 2007 
300 |a xii, 283 s. :  |b il. ;  |c 25 cm. 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a kuchyňské přísady  |7 ph121966  |2 czenas 
653 0 |a příchutě 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Taylor, Andrew J.  |q (Andrew John),  |d 1951-  |7 skuk0005544  |4 edt 
700 1 |a Hort, Joanne  |7 uzp2008440461  |4 edt 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpMFF00011/modifying-flavour-in  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 38135  |d 38135 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ