Quality Control in the food industry : Vol 1. /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Herschdoerfer, S. M., (Editor)
Format: Book
Language: English
Published: [S.l.] : Academic Press, 1967
Subjects:
Physical Description: xiv, 385 s. : il. ; 24 cm

Cover

LEADER 01183cam a22003133 4500
001 37460
003 CZ ZlUTB
005 20190826000913.0
007 ta
008 061003s1967 enkd fr 001 0 eng d
040 |a Uk  |b eng  |c Uk  |d ZLD002 
072 7 |a 663  |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 005.6  |2 MRF 
080 |a 663/664:54  |2 MRF 
080 |a 663/664-021.465  |2 MRF 
245 0 0 |a Quality Control in the food industry :  |n Vol 1. /  |c edit. S.M.Herschdoerfer 
260 |a [S.l.] :  |b Academic Press,  |c 1967 
300 |a xiv, 385 s. :  |b il. ;  |c 24 cm 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík 
650 0 7 |a potravinářský průmysl  |7 ph115837  |2 czenas 
650 0 7 |a kvalita potravin  |7 ph135653  |2 czenas 
650 0 7 |a management jakosti  |7 ph115218  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská chemie  |7 ph115834  |2 czenas 
700 1 |a Herschdoerfer, S. M.,  |e edt 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK 
999 |c 37460  |d 37460 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 664HERSCHDOERFERSM  |7 0  |8 BOOK  |9 83553  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 005  |d 2008-06-06  |o 664/HERSCHDOERFER,S.M.  |p 420010115850  |r 2019-08-26  |v 400.00  |w 2019-08-26  |x n: nákup;  |x 20100831  |y 01