Food engineering operations by J.G. Brennan ... [et al.] ; with a foreword by E.J. Rolfe

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Brennan, J. G. (Author)
Format: Book
Language: English
Published: Amsterdam ; London ; New York : Elsevier publishing, 1969
Edition: [1st ed.]
Subjects:
Physical Description: 443 s. : il. ; 22 cm

Cover

LEADER 01036cam a22002777a 4500
001 37355
003 CZ ZlUTB
005 20190826000903.0
008 080530s1969 ne ad f 001 0 eng
040 |a ZLD002  |b cze 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 338.2  |2 MRF 
245 0 0 |a Food engineering operations /  |b by J.G. Brennan ... [et al.] ; with a foreword by E.J. Rolfe 
250 |a [1st ed.] 
260 |a Amsterdam ;  |a London ;  |a New York :  |b Elsevier publishing,  |c 1969 
300 |a 443 s. :  |b il. ;  |c 22 cm 
504 |a Obsahuje bibliografie a rejstřík 
650 0 7 |a potravinářský průmysl  |7 ph115837  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářství  |7 ph124430  |2 czenas 
650 0 7 |a konzervování potravin  |7 ph121832  |2 czenas 
700 1 |a Brennan, J. G.  |4 aut 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK 
999 |c 37355  |d 37355 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 664FOOD  |7 0  |8 BOOK  |9 83362  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 005  |d 2008-05-30  |o 664/FOOD  |p 420010115857  |r 2019-08-26  |v 550.00  |w 2019-08-26  |x N:nákup;  |x 20100831  |y 01