Making the most of HACCP learning from others' experience

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Mayes, Tony
Format: eBook
Language: English
Published: Cambridge : Woodhead, 2001
Series: Woodhead Publishing in food science and technology
Subjects:
ISBN: 9781855735040
1-85573-504-0
0-8493-1218-3
Physical Description: 286 s.

Cover

Table of contents

LEADER 01262cam a22003614u 4500
001 36978
003 CZ ZlUTB
005 20240911205736.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 011101s2001 xxu | eng
020 |a 9781855735040 
020 |a 1-85573-504-0 
020 |a 0-8493-1218-3 
040 |a SzZuIDS NEBIS ETH-BIB  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 663/664-021.465  |2 MRF 
245 1 0 |a Making the most of HACCP  |h [elektronický zdroj] :  |b learning from others' experience /  |c ed. by Tony Mayes ... [et al.] 
260 |a Cambridge :  |b Woodhead,  |c 2001 
300 |a 286 s. 
490 0 |a Woodhead Publishing in food science and technology 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a kvalita potravin  |7 ph135653  |2 czenas 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
653 0 |a HACCP (analýza nebezpečí a kritické kontrolní body) 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Mayes, Tony 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpMMHACCP2/making-most-haccp-learning  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36978  |d 36978 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ