Handbook of indices of food quality and authenticity

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Singhal, Rekha S., Kulkarni, Pushpa R., Rege, Dinanath V.
Format: eBook
Language: English
Published: Cambridge : Woodhead Publ., c1997
Series: Woodhead publishing series in food science and technology
Subjects:
ISBN: 9781855732995
1-85573-299-8
Physical Description: 561 s. : il. ; 24 cm

Cover

Table of contents

LEADER 01198cam a2200337uu 4500
001 36975
003 CZ ZlUTB
005 20240911205736.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 970315s1997 xxk | eng d
020 |a 9781855732995 
020 |a 1-85573-299-8 
040 |a ETH-BIB  |b cze  |c ETH-BIB  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664-021.465  |2 MRF 
245 1 0 |a Handbook of indices of food quality and authenticity  |h [elektronický zdroj] /  |c Rekha S. Singhal, Pushpa R. Kulkarni, Dinanath V. Rege 
260 |a Cambridge :  |b Woodhead Publ.,  |c c1997 
300 |a 561 s. :  |b il. ;  |c 24 cm 
490 0 |a Woodhead publishing series in food science and technology 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a kvalita potravin  |7 ph135653  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Singhal, Rekha S. 
700 1 |a Kulkarni, Pushpa R. 
700 1 |a Rege, Dinanath V. 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpHIFQA00Q/handbook-indices-food  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36975  |d 36975 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ