Frying improving quality

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Rossell, J. B.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, FL : CRC Press/Woodhead Pub, 2001
Subjects:
ISBN: 9781855735569
0849312086
Physical Description: 369 s.

Cover

Table of contents

LEADER 01175cam a22003613u 4500
001 36971
003 CZ ZlUTB
005 20240911205735.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 010924s2001 xxu | eng
020 |a 9781855735569 
020 |a 0849312086 
040 |a DLC  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 664.8.037.59  |2 MRF 
080 |a 664.3  |2 MRF 
080 |a 665.2/.3  |2 MRF 
245 0 0 |a Frying  |h [elektronický zdroj] :  |b improving quality /  |c edited by J.B. Rossell. 
260 |a Boca Raton, FL :  |b CRC Press/Woodhead Pub,  |c 2001 
300 |a 369 s. 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a zmrazené potraviny  |7 ph127649  |2 czenas 
650 0 7 |a pokrmové tuky  |7 ph194825  |2 czenas 
650 0 7 |a oleje  |7 ph123723  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Rossell, J. B. 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpFIQ00006/frying-improving-quality  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36971  |d 36971 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ