Food safety and food quality

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Author: Royal Society of Chemistry (Velká Británie)
Other Authors: Hester, R. E. 1936-, Harrison, Roy M., 1948- (Editor)
Format: eBook
Language: English
Published: Cambridge : Royal Society of Chemistry, c2001
Series: Issues in environmental science and technology
Subjects:
ISBN: 9780854042708
0854042709
Physical Description: xi, 166 s. : il. ; 25 cm.

Cover

Table of contents

LEADER 01521cam a22003973u 4500
001 36967
003 CZ ZlUTB
005 20200613235256.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 010219s2001 enk | eng
020 |a 9780854042708 
020 |a 0854042709 
040 |a StDuBDS  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 614.31  |2 MRF 
080 |a 663/664-021.465  |2 MRF 
080 |a 663/664  |2 MRF 
245 0 0 |a Food safety and food quality  |h [elektronický zdroj] /  |c editors: R.E. Hester and R.M. Harrison. 
260 |a Cambridge :  |b Royal Society of Chemistry,  |c c2001 
300 |a xi, 166 s. :  |b il. ;  |c 25 cm. 
490 1 |a Issues in environmental science and technology,  |x 1350-7583 ;  |v 15 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a kontrola potravin  |7 ph121822  |2 czenas 
650 0 7 |a kvalita potravin  |7 ph135653  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářský průmysl  |7 ph115837  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Hester, R. E.  |q (Ronald E.),  |d 1936-  |7 xx0132916 
700 1 |a Harrison, Roy M.,  |d 1948-  |7 jn20011018322  |4 edt 
710 2 |a Royal Society of Chemistry (Velká Británie)  |7 ko2004233284 
830 0 |a Issues in environmental science and technology 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpFSFQ0003/food-safety-food-quality  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36967  |d 36967