Dairy processing improving quality

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Smit, Gerrit
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC Press, 2003
Series: Woodhead publishing in food science and technology
Subjects:
ISBN: 9780849317583
1-85573-676-4
0-8493-1758-4
1-85573-707-8
Physical Description: 546 s. : il.

Cover

Table of contents

LEADER 01231cam a22003614u 4500
001 36954
003 CZ ZlUTB
005 20200613235256.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 030212s2003 xxu | eng
020 |a 9780849317583 
020 |a 1-85573-676-4  |q (Woodhead) 
020 |a 0-8493-1758-4  |q (CRC) 
020 |a 1-85573-707-8  |q (electronic) 
040 |a StDuBDS  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 637  |x Živočišné produkty  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 637.1/.3  |2 MRF 
080 |a 637.13  |2 MRF 
245 1 0 |a Dairy processing  |h [elektronický zdroj] :  |b improving quality /  |c ed. by Gerrit Smit 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c 2003 
300 |a 546 s. :  |b il. 
490 0 |a Woodhead publishing in food science and technology 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a zpracování mléka  |7 ph257838  |2 czenas 
650 0 7 |a mlékařství  |7 ph135622  |2 czenas 
650 0 7 |a mléčné výrobky  |7 ph122920  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Smit, Gerrit 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpDPIQ0003/dairy-processing-improving  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36954  |d 36954