Thermal technologies in food processing

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Richardson, Philip (Editor)
Format: eBook
Language: English
Published: Cambridge : Woodhead, 2001
Series: Woodhead Publishing in food science and technology
Subjects:
ISBN: 9781855735583
1-85573-558-X
0-8493-1216-7
Physical Description: 294 s.

Cover

Table of contents

LEADER 01319cam a22003854u 4500
001 36925
003 CZ ZlUTB
005 20240911205733.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 010509s2001 enk | eng
999 |c 36925  |d 36925 
020 |a 9781855735583 
020 |a 1-85573-558-X  |q (Woodhead) 
020 |a 0-8493-1216-7  |q (CRC Press) 
040 |a BDS  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 664.8/.9  |2 MRF 
245 1 0 |a Thermal technologies in food processing  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Philip Richardson 
260 |a Cambridge :  |b Woodhead,  |c 2001 
300 |a 294 s. 
490 0 |a Woodhead Publishing in food science and technology 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářský průmysl  |7 ph115837  |2 czenas 
650 0 7 |a konzervování potravin  |7 ph121832  |2 czenas 
653 0 |a působení tepla 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Richardson, Philip  |q (Philip S.)  |7 uzp2007413289  |4 edt 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpTTFP0008/thermal-technologies  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
942 |2 udc 
992 |a ER 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ