Technology of cereals an introduction for students of food science and agriculture

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kent, N. L.
Other Authors: Evers, A. D.
Format: eBook
Language: English
Published: Oxford [England] ; New York : Pergamon, c1994
Edition: 4th ed
Subjects:
ISBN: 9781855733619
1591241081
Physical Description: xiii, 334 s. : il. ; 25 cm

Cover

Table of contents

LEADER 01275cam a22003614a 4500
001 36924
003 CZ ZlUTB
005 20240911205733.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 060510s1994 enk | eng d
020 |a 9781855733619 
020 |a 1591241081  |q (electronic bk.) 
040 |a KNOVL  |b cze  |c KNOVL  |d OCLCQ  |d TEF  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 633.1  |2 MRF 
080 |a 631.576.3  |2 MRF 
100 1 |a Kent, N. L.  |q (Norman Leslie) 
245 1 0 |a Technology of cereals  |h [elektronický zdroj] :  |b an introduction for students of food science and agriculture /  |c N.L. Kent and A.D. Evers 
250 |a 4th ed 
260 |a Oxford [England] ;  |a New York :  |b Pergamon,  |c c1994 
300 |a xiii, 334 s. :  |b il. ;  |c 25 cm 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a obilniny  |7 ph115526  |2 czenas 
650 0 7 |a obilí (zrno)  |7 ph268186  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Evers, A. D. 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpTCE00001/technology-cereals-4th  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36924  |d 36924 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ