Minimal processing technologies in the food industry

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Ohlsson, Thomas
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC Press, 2002
Series: Woodhead Publishing in food science and technology
Subjects:
ISBN: 9781855735477
1-85573-547-4
0-8493-1454-2
Physical Description: 288 s. : il.

Cover

Table of contents

LEADER 01182cam a22003254u 4500
001 36918
003 CZ ZlUTB
005 20200613235255.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 011101s2002 xxu | eng
020 |a 9781855735477 
020 |a 1-85573-547-4  |q (Woodhead) 
020 |a 0-8493-1454-2  |q (CRC) 
040 |a SzZuIDS NEBIS ETH-BIB  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
245 1 0 |a Minimal processing technologies in the food industry  |h [elektronický zdroj] /  |c ed. by Thomas Ohlsson ... [et al.] 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c 2002 
300 |a 288 s. :  |b il. 
490 0 |a Woodhead Publishing in food science and technology 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a potravinářský průmysl  |7 ph115837  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská technologie  |7 ph115836  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Ohlsson, Thomas 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpMPTFI001/minimal-processing-technologies  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36918  |d 36918