Instrumentation and sensors for the food industry

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Kress-Rogers, Erika
Format: eBook
Language: English
Published: Cambridge : Woodhead, 2001
Edition: 2nd ed.
Series: Woodhead Publishing in food science and technology
Subjects:
ISBN: 9781855735606
1-85573-560-1
0-8493-1223-X
Physical Description: 836 s.

Cover

Table of contents

LEADER 01344cam a22003974u 4500
001 36913
003 CZ ZlUTB
005 20240911205732.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 010728s2001 enk | eng
020 |a 9781855735606 
020 |a 1-85573-560-1 
020 |a 0-8493-1223-X  |q (CRC Press) 
040 |a BDS  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 614.31  |2 MRF 
080 |a 543.6:663/664  |2 MRF 
245 1 0 |a Instrumentation and sensors for the food industry  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Erika Kress-Rogers ... [et al.] 
250 |a 2nd ed. 
260 |a Cambridge :  |b Woodhead,  |c 2001 
300 |a 836 s. 
490 0 |a Woodhead Publishing in food science and technology 
500 |a Obsahuje rejstřík 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a analýza potravin  |7 ph135544  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářský průmysl  |7 ph115837  |2 czenas 
650 0 7 |a kontrola potravin  |7 ph121822  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Kress-Rogers, Erika 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpISFIE008/instrumentation-sensors  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36913  |d 36913 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ