Fruit and vegetable processing improving quality

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Jongen, Wim
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, Fla. : CRC, 2002
Subjects:
ISBN: 9781855736641
0-8493-1541-7
1-85573-548-2
1-85573-664-0
Physical Description: 388 s. : il.

Cover

Table of contents

LEADER 01152cam a22003494u 4500
001 36905
003 CZ ZlUTB
005 20200613235255.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 011101s2002 xxu | eng
020 |a 9781855736641 
020 |a 0-8493-1541-7  |q (CRC) 
020 |a 1-85573-548-2  |q (Woodhead) 
020 |a 1-85573-664-0  |q (electronic) 
040 |a SzZuIDS NEBIS ETH-BIB  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 634.1/.8  |2 MRF 
080 |a 635.1/.8  |2 MRF 
245 1 0 |a Fruit and vegetable processing  |h [elektronický zdroj] :  |b improving quality /  |c ed. by Wim Jongen 
260 |a Boca Raton, Fla. :  |b CRC,  |c 2002 
300 |a 388 s. :  |b il. 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a ovoce  |7 ph115628  |2 czenas 
650 0 7 |a zelenina  |7 ph116750  |2 czenas 
653 0 |a zpracování 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Jongen, Wim 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpFVPIQ001/fruit-vegetable-processing  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36905  |d 36905