Food processing technology principles and practice

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Fellows, Peter, 1953-
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC, 2000
Edition: Second ed.
Series: Woodhead publishing in food science and technology
Subjects:
ISBN: 9780849308871
1-85573-533-4
0-8493-0887-9
Physical Description: 575 s. : il.

Cover

Table of contents

LEADER 01195cam a22003374u 4500
001 36903
003 CZ ZlUTB
005 20200613235255.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 000704s2000 gw | eng d
020 |a 9780849308871 
020 |a 1-85573-533-4  |q (Woodhead) 
020 |a 0-8493-0887-9  |q (CRC) 
040 |a SzZuIDS NEBIS ETH-BIB  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
245 1 0 |a Food processing technology  |h [elektronický zdroj] :  |b principles and practice /  |c P. Fellows 
250 |a Second ed. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC,  |c 2000 
300 |a 575 s. :  |b il. 
490 0 |a Woodhead publishing in food science and technology 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a potravinářský průmysl  |7 ph115837  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská technologie  |7 ph115836  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Fellows, Peter,  |d 1953-  |7 xx0015846 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpFPTPPE01/food-processing-technology-2  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36903  |d 36903