catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Food labelling
  • Holdings

Food labelling

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Blanchfield, J. Ralph
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC, 2000
Series: Woodhead publishing in food science and technology
Subjects:
označování výrobků
potravinářský průmysl
elektronické knihy
ISBN: 9780849308529
0-8493-0852-6
1-85573-496-6
Physical Description: 286 s. : il.

Cover

Cover Image

Table of contents

  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Handbook of chemical industry labeling
    Published: (1984)
  • ČSN 77 0062 Označování čárovým kódem EAN : metody hodnocení čitelnosti
    Published: (1991)
  • ČSN 77 0050 Označování nákladů : společná ustanovení
    Published: (1992)
  • Zbožíznalství
    by: Doležalová, Hana, 1964-
    Published: (2007)
  • ČSN 77 0061 Označování spotřebitelských obalů čárovým kódem EAN
    Published: (1987)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...