Extrusion cooking technologies and applications

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Guy, R. C. E.
Format: eBook
Language: English
Published: Cambridge : Woodhead, 2001
Subjects:
ISBN: 9781855735590
1855735598
0849312078
Physical Description: x, 206 s. : il. ; 25 cm.

Cover

Table of contents

LEADER 01123cam a2200337 u 4500
001 36899
003 CZ ZlUTB
005 20240911205731.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 020409s2001 enk | eng
020 |a 9781855735590 
020 |a 1855735598 
020 |a 0849312078  |q (CRC Press) 
040 |a StDuBDS  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
245 0 0 |a Extrusion cooking  |h [elektronický zdroj] :  |b technologies and applications /  |c edited by Robin Guy. 
260 |a Cambridge :  |b Woodhead,  |c 2001 
300 |a x, 206 s. :  |b il. ;  |c 25 cm. 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
653 0 |a extruze 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Guy, R. C. E.  |q (Robin C. E.) 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpECTA0006/extrusion-cooking-technologies  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36899  |d 36899 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ