Chilled foods a comprehensive guide

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Stringer, Mike
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC Press, 2000
Edition: Second ed.
Subjects:
ISBN: 9780849308567
1-85573-499-0
0-8493-0856-9
Physical Description: 486 s. : il.

Cover

Table of contents

LEADER 01100cam a22003254u 4500
001 36896
003 CZ ZlUTB
005 20240911205731.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 000721s2000 xxu | eng
020 |a 9780849308567 
020 |a 1-85573-499-0  |q (Woodhead Publishing) 
020 |a 0-8493-0856-9  |q (CRC Press) 
040 |a IDS NEBIS ETH-BIB  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 664.8.037.59  |2 MRF 
245 1 0 |a Chilled foods  |h [elektronický zdroj] :  |b a comprehensive guide /  |c ed. by Mike Stringer ... [et al.] 
250 |a Second ed. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c 2000 
300 |a 486 s. :  |b il. 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a zmrazené potraviny  |7 ph127649  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Stringer, Mike 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpCFE00001/chilled-foods-2nd-edition  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36896  |d 36896 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ