Handbook of herbs and spices volume 1

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Peter, K.V.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC Press, 2001
Series: Woodhead publishing in food science and technology
Subjects:
ISBN: 1855735628
0-8493-1217-5
1-59124-337-8
Physical Description: 319 s. : il.

Cover

Table of contents

LEADER 01467cam a22004214u 4500
001 36872
003 CZ ZlUTB
005 20240911205729.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 011112m2001 xxu | eng
020 |a 1855735628  |q (Woodhead, vol. 1) 
020 |a 0-8493-1217-5  |q (CRC, vol.1) 
020 |a 1-59124-337-8  |q (Knovel, electronic, vol. 1) 
040 |a BDS  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 641.885  |2 MRF 
080 |a 664.5  |2 MRF 
245 0 0 |a Handbook of herbs and spices  |h [elektronický zdroj] :  |b volume 1 /  |c ed. by K.V. Peter 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c 2001 
300 |a 319 s. :  |b il. 
490 0 |a Woodhead publishing in food science and technology 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a jídla  |7 ph114847  |2 czenas 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářský průmysl  |7 ph115837  |2 czenas 
650 0 7 |a koření  |7 ph115004  |2 czenas 
653 0 |a byliny 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Peter, K.V. 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpHHSV0007/handbook-herbs-spices-3  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36872  |d 36872 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ