Dictionary of food science and technology

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Author: International Food Information Service.
Format: eBook
Language: English
Published: Oxford : Blackwell Publishing, 2005
Subjects:
ISBN: 9781405125055
1405125055
Physical Description: x, 413 p. ; 26 cm.

Cover

Table of contents

LEADER 01157cam a2200325 a 4500
001 36865
003 CZ ZlUTB
005 20240911205729.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 040707s2005 enk | eng
020 |a 9781405125055 
020 |a 1405125055 
040 |a StDuBDS  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
245 0 0 |a Dictionary of food science and technology  |h [elektronický zdroj] /  |c compiled and edited by the International Food Information Service. 
260 |a Oxford :  |b Blackwell Publishing,  |c 2005 
300 |a x, 413 p. ;  |c 26 cm. 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářský průmysl  |7 ph115837  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 7 |a slovníky  |7 fd133454  |2 czenas 
710 2 |a International Food Information Service. 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpDFST0001/dictionary-food-science-2  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36865  |d 36865 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ