The stability and shelf-life of food

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Kilcast, David (Editor)
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC Press, 2000
Series: Woodhead publishing in food science and technology
Subjects:
ISBN: 9781855735002
1-85573-500-8
0-8493-0857-7
Physical Description: 340 s. : il.

Cover

Table of contents

LEADER 01246nam a22003614u 4500
001 36819
003 CZ ZlUTB
005 20240911205728.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 010409s2000 xxu | eng
020 |a 9781855735002 
020 |a 1-85573-500-8  |q (Woodhead Publ.) 
020 |a 0-8493-0857-7  |q (CRC Press) 
040 |a DLC  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 664.8/.9  |2 MRF 
245 1 4 |a The stability and shelf-life of food  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by David Kilcast ... [et al.] 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c 2000 
300 |a 340 s. :  |b il. 
490 0 |a Woodhead publishing in food science and technology 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a konzervování potravin  |7 ph121832  |2 czenas 
653 0 |a životnost potravin 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Kilcast, David  |7 uzp2008440382  |4 edt 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpSSLF0002/stability-shelf-life  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36819  |d 36819 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ