Meat refrigeration

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: James, S.J., James, C.
Format: eBook
Language: English
Published: Cambridge : Woodhead, 2002
Series: Woodhead Publishing in food science and technology
Subjects:
ISBN: 9781855734425
1-85573-442-7
Physical Description: 347 s.

Cover

Table of contents

LEADER 01200cam a22003734u 4500
001 36816
003 CZ ZlUTB
005 20240911205727.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 011101s2002 xxk | eng
020 |a 9781855734425 
020 |a 1-85573-442-7 
040 |a SzZuIDS NEBIS ETH-BIB  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 637  |x Živočišné produkty  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 637.5  |2 MRF 
080 |a 637.5.03  |2 MRF 
080 |a 664.8/.9  |2 MRF 
245 1 0 |a Meat refrigeration  |h [elektronický zdroj] /  |c S.J. James and C. James 
260 |a Cambridge :  |b Woodhead,  |c 2002 
300 |a 347 s. 
490 0 |a Woodhead Publishing in food science and technology 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a maso  |7 ph122657  |2 czenas 
650 0 7 |a zpracování masa  |7 ph127676  |2 czenas 
650 0 7 |a konzervování potravin  |7 ph121832  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a James, S.J. 
700 1 |a James, C. 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpMR000005/meat-refrigeration  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36816  |d 36816 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ