Managing frozen foods

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Kennedy, Christopher J. 1960-
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, Fla. : Cambridge : CRC Press ; Woodhead Pub, 2000
Subjects:
ISBN: 9780849308444
978-1-85573-412-8
1855734125
0849308445
Physical Description: viii, 286 s. : il. ; 25 cm.

Cover

Table of contents

LEADER 01156cam a2200325u 4500
001 36815
003 CZ ZlUTB
005 20200613235252.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 011217s2000 enk | eng
020 |a 9780849308444 
020 |a 978-1-85573-412-8 
020 |a 1855734125 
020 |a 0849308445  |q (CRC Press) 
040 |a DLC  |b cze  |c DLC  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 664.8.037.59  |2 MRF 
245 1 0 |a Managing frozen foods  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Christopher J. Kennedy. 
260 |a Boca Raton, Fla. :  |b CRC Press ;  |a Cambridge :  |b Woodhead Pub,  |c 2000 
300 |a viii, 286 s. :  |b il. ;  |c 25 cm. 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a zmrazené potraviny  |7 ph127649  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Kennedy, Christopher J.  |q (Christopher John),  |d 1960- 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpMFF00001/managing-frozen-foods  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36815  |d 36815