Food irradiation a reference guide

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Wilkinson, V.M., Gould, Grahame W.
Format: eBook
Language: English
Published: Cambridge : Woodhead Publishing, 1998
Subjects:
ISBN: 1855733595
978-1-85573-359-6
Physical Description: 180 s. : il.

Cover

Table of contents

LEADER 01082cam a22003257u 4500
001 36809
003 CZ ZlUTB
005 20200613235252.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 020111s1998 xxk | eng
020 |a 1855733595 
020 |a 978-1-85573-359-6 
040 |a SzZuIDS NEBIS ETH-BIB  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 614.8.086.5  |2 MRF 
245 1 0 |a Food irradiation  |h [elektronický zdroj] :  |b a reference guide /  |c V.M. Wilkinson and G.W. Gould 
260 |a Cambridge :  |b Woodhead Publishing,  |c 1998 
300 |a 180 s. :  |b il. 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a radiační ochrana  |7 ph138061  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Wilkinson, V.M. 
700 1 |a Gould, Grahame W. 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpFI000001/food-irradiation  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36809  |d 36809