Antioxidants in food practical applications

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Pokorný, Jan
Format: eBook
Language: English
Published: Cambridge : Woodhead, 2001
Series: Woodhead Publishing in food science and technology
Subjects:
ISBN: 185573463X
0-8493-1222-1
978-1-85573-463-0
Physical Description: 380 s.

Cover

Table of contents

LEADER 01248cam a22003614u 4500
001 36805
003 CZ ZlUTB
005 20240911205727.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 011101s2001 xxk | eng
020 |a 185573463X 
020 |a 0-8493-1222-1  |q (CRC Press) 
020 |a 978-1-85573-463-0 
040 |a SzZuIDS NEBIS ETH-BIB  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 615.27  |2 MRF 
245 1 0 |a Antioxidants in food  |h [elektronický zdroj] :  |b practical applications /  |c ed. by Jan Pokorny ... [et al.] 
260 |a Cambridge :  |b Woodhead,  |c 2001 
300 |a 380 s. 
490 0 |a Woodhead Publishing in food science and technology 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářský průmysl  |7 ph115837  |2 czenas 
650 0 7 |a antioxidanty  |7 ph118513  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Pokorný, Jan  |7 jx20040216030 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpAFPA0001/antioxidants-in-food  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36805  |d 36805 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ