The nutrition handbook for food processors

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Henry, C. J. K. (Editor), Chapman, C.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : Cambridge : CRC Press ; Woodhead Pub., 2002
Series: Woodhead publishing in food science and technology
Subjects:
ISBN: 1855734648
1855736659
0849315433
978-1-85573-665-8
Physical Description: xvii, 483 s. : il. ; 24 cm.

Cover

Table of contents

LEADER 01469cam a2200397 4500
001 36795
003 CZ ZlUTB
005 20200613235252.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 030527s2002 enk | eng
020 |a 1855734648 
020 |a 1855736659  |q (e-book) : 
020 |a 0849315433  |q (CRC Press) 
020 |a 978-1-85573-665-8 
040 |a DLC  |b cze  |c DLC  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 612.39  |2 MRF 
245 0 4 |a The nutrition handbook for food processors  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by C.J.K. Henry and C. Chapman. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press ;  |a Cambridge :  |b Woodhead Pub.,  |c 2002 
300 |a xvii, 483 s. :  |b il. ;  |c 24 cm. 
490 1 |a Woodhead publishing in food science and technology 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářský průmysl  |7 ph115837  |2 czenas 
650 0 7 |a výživa člověka  |7 ph127487  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Henry, C. J. K.  |7 uzp2008440387  |4 edt 
700 1 |a Chapman, C.  |q (Clare) 
830 0 |a Woodhead publishing in food science and technology 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpNHFP0004/nutrition-handbook-food  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36795  |d 36795