Cheese chemistry, physics, and microbiology. Volumes 1-2, General aspects /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Fox, P. F. (Editor)
Format: eBook
Language: English
Published: San Diego : Academic, 2004
Edition: 3rd ed.
Subjects:
ISBN: 012263652X
Physical Description: 2 sv. : il.

Cover

Table of contents

LEADER 01105cam a22003257a 4500
001 35880
003 CZ ZlUTB
005 20240911205655.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 051104s2004 xxu | eng d
020 |a 012263652X  |q (váz.) 
040 |a CaOGU  |b cze  |c CaOGU  |d ZLD002 
072 7 |a 637  |x Živočišné produkty  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 637.3  |2 v 
245 0 0 |a Cheese  |h [elektronický zdroj] :  |b chemistry, physics, and microbiology.  |n Volumes 1-2,  |p General aspects /  |c edited by P. F. Fox 
250 |a 3rd ed. 
260 |a San Diego :  |b Academic,  |c 2004 
300 |a 2 sv. :  |b il. 
500 |a Obsahuje rejstřík a bibliografické odkazy 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 4 |a Mikrobiologie 
650 0 7 |a sýry  |7 ph116388  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Fox, P. F.  |7 utb2010588228  |4 edt 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpCCPME001/cheese-chemistry-physics  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 35880  |d 35880 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ