Food flavors formation, analysis and packaging influences : proceedings of the 9th International Flavor Conference, the George Charalambous Memorial Symposium

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Author: International Flavor Conference.
Other Authors: Contis, Ellene Tratras., Charalambous, Charles. (Festschriftee.)
Format: eBook
Language: English
Published: Amsterdam ; New York : Elsevier Science, 1998
Series: Developments in food science
Subjects:
ISBN: 0444825908
9780444825902
Physical Description: 797 s. : il.

Cover

Table of contents

LEADER 01614cam a22004213u 4500
001 35267
003 CZ ZlUTB
005 20200530173459.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 990316s1998 ne | eng
020 |a 0444825908 
020 |a 9780444825902 
040 |a DLC  |b cze  |c DLC  |d ZLD002 
072 7 |a 612  |x Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie  |2 Konspekt  |9 14 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 612.87  |2 MRF 
080 |a 621.798.1  |2 MRF 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 612.392/.398  |2 MRF 
111 2 |a International Flavor Conference. 
245 1 0 |a Food flavors  |h [elektronický zdroj] :  |b formation, analysis and packaging influences : proceedings of the 9th International Flavor Conference, the George Charalambous Memorial Symposium /  |c edited by E.T. Contis ... [et al.]. 
260 |a Amsterdam ;  |a New York :  |b Elsevier Science,  |c 1998 
300 |a 797 s. :  |b il. 
490 1 |a Developments in food science ;  |v 40 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík. 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a obaly  |7 ph123544  |2 czenas 
650 0 7 |a chuť  |7 ph119234  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Contis, Ellene Tratras. 
700 1 |a Charalambous, Charles.  |e Festschriftee. 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://www.sciencedirect.com/science/bookseries/01674501/40  |y Plný text 
830 0 |a Developments in food science 
910 |a ZLD002 
992 |a ER  |c EBOOK-TN  |c ELSEVIER 
999 |c 35267  |d 35267