|
|
|
|
LEADER |
03157nam a2200673 a 4500 |
001 |
33006 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20190826000202.0 |
007 |
ta |
008 |
060829s2006 xr af e fl 000 0 cze d |
015 |
|
|
|a cnb001687395
|
020 |
|
|
|a 8090340172
|q (brož.)
|z 80-903401-7
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)85705820
|
040 |
|
|
|a BOA001
|b cze
|d OLA001
|d ABA001
|d ZLD002
|
043 |
|
|
|a e-xr---
|a e------
|
072 |
|
7 |
|a 614
|x Veřejné zdraví a hygiena
|2 Konspekt
|9 14
|
080 |
|
|
|a 614.31
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 613/614:640.4/.5
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 351.757
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 351.773
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 340.137
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 640.4/.5
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 641/642
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (437.3)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (4)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (035)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Voldřich, Michal,
|d 1962-2013
|7 jn20001005441
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny :
|b postupy na zásadách HACCP : nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služeb /
|c Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů
|
246 |
1 |
8 |
|a Bezpečnost pokrmů v gastronomii
|
250 |
|
|
|a Vyd. 1.
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b České a slovenské odborné nakladatelství,
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 101 s., [17] l. příl. :
|b il. (převážně barev.) ;
|c 30 cm
|
490 |
1 |
|
|a Food Service ;
|v 5
|
500 |
|
|
|a Terminologický slovník
|
650 |
0 |
7 |
|a hygiena potravin
|7 ph120984
|z Česko
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a hygiena stravovacích služeb
|7 ph241632
|z Česko
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a kontrola potravin
|7 ph121822
|z Česko
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a harmonizace práva
|7 ph228418
|z země Evropské unie
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a společné stravování
|7 ph125934
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a gastronomie
|7 ph120473
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food hygiene
|z Czechia
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a hygiene of food services
|z Czechia
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food quality control
|z Czechia
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a harmonization of laws
|z European Union countries
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food services
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a gastronomy
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a příručky
|7 fd133209
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a handbooks, manuals, etc
|2 eczenas
|
700 |
1 |
|
|a Jechová, Marie,
|d 1946-
|7 mzk2003191909
|4 aut
|
830 |
|
0 |
|a Food Service
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
928 |
1 |
|
|a České a slovenské odborné nakladatelství
|
928 |
9 |
|
|a ČON České a slovenské odborné nakladatelství
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|d 27
|
901 |
|
|
|a ISBN 80-903401-7
|f 1. vyd.
|g Chybné ISBN uvedeno v tiráži
|o 20061124
|
999 |
|
|
|c 33006
|d 33006
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 641VOLDŘICHM
|7 0
|8 BOOK
|9 75848
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 005
|d 2007-10-10
|o 641/VOLDŘICH,M.
|p 420010110983
|r 2019-08-26
|v 252.00
|w 2019-08-26
|x N:nákup
|x 20100831
|y 01
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 udc
|4 0
|6 641VOLDŘICHM
|7 0
|8 BOOK
|9 75849
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 006
|d 2007-10-10
|l 30
|m 6
|o 641/VOLDŘICH,M.
|p 420010110982
|r 2023-04-13
|s 2023-02-17
|v 252.00
|w 2019-08-26
|x N:nákup
|x 20100831
|y 04
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 664VOLDŘICHM
|7 0
|8 BOOK
|9 75850
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 015
|d 2007-08-14
|l 2
|m 2
|o 664/VOLDŘICH,M.
|p 420010109454
|q 2027-12-22
|r 2019-09-24
|s 2019-09-24
|v 238.00
|w 2019-08-26
|x oprava signatury
|x N:nákup
|y 08
|