Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny : postupy na zásadách HACCP : nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služeb

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Voldřich, Michal, 1962-2013 (Author), Jechová, Marie, 1946- (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2006
Edition: Vyd. 1.
Series: Food Service
Subjects:
ISBN: 8090340172 80-903401-7
Physical Description: 101 s., [17] l. příl. : il. (převážně barev.) ; 30 cm

Cover

Table of contents

LEADER 03157nam a2200673 a 4500
001 33006
003 CZ ZlUTB
005 20190826000202.0
007 ta
008 060829s2006 xr af e fl 000 0 cze d
015 |a cnb001687395 
020 |a 8090340172  |q (brož.)  |z 80-903401-7 
035 |a (OCoLC)85705820 
040 |a BOA001  |b cze  |d OLA001  |d ABA001  |d ZLD002 
043 |a e-xr---  |a e------ 
072 7 |a 614  |x Veřejné zdraví a hygiena  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 614.31  |2 MRF 
080 |a 613/614:640.4/.5  |2 MRF 
080 |a 351.757  |2 MRF 
080 |a 351.773  |2 MRF 
080 |a 340.137  |2 MRF 
080 |a 640.4/.5  |2 MRF 
080 |a 641/642  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (4)  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Voldřich, Michal,  |d 1962-2013  |7 jn20001005441  |4 aut 
245 1 0 |a Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny :  |b postupy na zásadách HACCP : nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služeb /  |c Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů 
246 1 8 |a Bezpečnost pokrmů v gastronomii 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b České a slovenské odborné nakladatelství,  |c 2006 
300 |a 101 s., [17] l. příl. :  |b il. (převážně barev.) ;  |c 30 cm 
490 1 |a Food Service ;  |v 5 
500 |a Terminologický slovník 
650 0 7 |a hygiena potravin  |7 ph120984  |z Česko  |2 czenas 
650 0 7 |a hygiena stravovacích služeb  |7 ph241632  |z Česko  |2 czenas 
650 0 7 |a kontrola potravin  |7 ph121822  |z Česko  |2 czenas 
650 0 7 |a harmonizace práva  |7 ph228418  |z země Evropské unie  |2 czenas 
650 0 7 |a společné stravování  |7 ph125934  |2 czenas 
650 0 7 |a gastronomie  |7 ph120473  |2 czenas 
650 0 9 |a food hygiene  |z Czechia  |2 eczenas 
650 0 9 |a hygiene of food services  |z Czechia  |2 eczenas 
650 0 9 |a food quality control  |z Czechia  |2 eczenas 
650 0 9 |a harmonization of laws  |z European Union countries  |2 eczenas 
650 0 9 |a food services  |2 eczenas 
650 0 9 |a gastronomy  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 9 |a handbooks, manuals, etc  |2 eczenas 
700 1 |a Jechová, Marie,  |d 1946-  |7 mzk2003191909  |4 aut 
830 0 |a Food Service 
910 |a ZLD002 
928 1 |a České a slovenské odborné nakladatelství 
928 9 |a ČON České a slovenské odborné nakladatelství 
992 |a BK  |b SK  |d 27 
901 |a ISBN 80-903401-7  |f 1. vyd.  |g Chybné ISBN uvedeno v tiráži  |o 20061124 
999 |c 33006  |d 33006 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 641VOLDŘICHM  |7 0  |8 BOOK  |9 75848  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 005  |d 2007-10-10  |o 641/VOLDŘICH,M.  |p 420010110983  |r 2019-08-26  |v 252.00  |w 2019-08-26  |x N:nákup  |x 20100831  |y 01 
952 |0 0  |1 0  |2 udc  |4 0  |6 641VOLDŘICHM  |7 0  |8 BOOK  |9 75849  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 006  |d 2007-10-10  |l 30  |m 6  |o 641/VOLDŘICH,M.  |p 420010110982  |r 2023-04-13  |s 2023-02-17  |v 252.00  |w 2019-08-26  |x N:nákup  |x 20100831  |y 04 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 664VOLDŘICHM  |7 0  |8 BOOK  |9 75850  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 015  |d 2007-08-14  |l 2  |m 2  |o 664/VOLDŘICH,M.  |p 420010109454  |q 2027-12-22  |r 2019-09-24  |s 2019-09-24  |v 238.00  |w 2019-08-26  |x oprava signatury  |x N:nákup  |y 08