|
|
|
|
| LEADER |
00000nam a2200000 a 4500 |
| 001 |
32451 |
| 003 |
CZ-ZlUTB |
| 005 |
20220629144424.0 |
| 007 |
ta |
| 008 |
070601s2007 xr f |||| 0 cze d |
| 952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 S664HRABĚJ
|7 0
|8 BOOK
|9 74175
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 037
|d 2007-06-01
|l 0
|o S664/HRABĚ,J.
|p 420010106353
|r 2019-08-26 00:00:00
|v 179.00
|w 2019-08-26
|x N:povinný výtisk | 20100831
|y 01
|
| 952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 S664HRABĚJ
|7 0
|8 BOOK
|9 74176
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 006
|d 2007-06-01
|l 57
|m 13
|o S664/HRABĚ,J.
|p 420010106350
|r 2024-11-29 00:00:00
|s 2024-11-01
|v 179.00
|w 2019-08-26
|x N:povinný výtisk | 20100831
|y 04
|
| 952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 udc
|4 0
|6 S664HRABĚJ
|7 0
|8 BOOK
|9 74177
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 006
|d 2007-06-01
|l 53
|m 7
|o S664/HRABĚ,J.
|p 420010106351
|r 2025-02-21 00:00:00
|s 2024-11-29
|v 179.00
|w 2019-08-26
|x N:povinný výtisk | 20100831
|y 04
|
| 952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 S664HRABĚJ
|7 0
|8 BOOK
|9 74178
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 030
|d 2007-06-01
|l 57
|m 10
|o S664/HRABĚ,J.
|p 420010106352
|r 2023-06-22 00:00:00
|s 2023-05-30
|v 179.00
|w 2019-08-26
|x N:povinný výtisk | 20100831
|y 05
|
| 999 |
|
|
|c 32451
|d 32451
|
| 020 |
|
|
|a 9788073185213
|q (brož.)
|
| 040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|
| 072 |
|
7 |
|a 664
|x Potravinářský průmysl
|2 Konspekt
|9 19
|
| 080 |
|
|
|a 613.28
|2 v
|
| 080 |
|
|
|a 663/664
|2 v
|
| 080 |
|
|
|a 637.1/.3
|2 v
|
| 080 |
|
|
|a 637.5
|2 v
|
| 080 |
|
|
|a 664.91/.95
|2 v
|
| 080 |
|
|
|a (076.8)
|2 v
|
| 100 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan,
|d 1943-
|7 mzk2005309209
|4 aut
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Technologie výroby potravin živočišného původu pro kombinované studium /
|c Jan Hrabě ... [et al.]
|
| 246 |
1 |
|
|i Název v tiráži
|a Technologie výroby potravin živočšného původu pro kombinované studium
|
| 250 |
|
|
|a 1. vyd.
|
| 260 |
|
|
|a Zlín :
|b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,
|c 2007
|
| 300 |
|
|
|a 185 s. ;
|c 30 cm
|
| 500 |
|
|
|a Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a 50 výt.
|
| 504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
| 650 |
0 |
7 |
|a potraviny živočišného původu
|7 ph153569
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a potravinářská technologie
|7 ph115836
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a mlékařství
|7 ph135622
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a masné výrobky
|7 ph122655
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a drůbež
|7 ph114368
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a ryby
|7 ph116093
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a vejce
|7 ph127007
|2 czenas
|
| 655 |
|
7 |
|a učebnice vysokých škol
|7 fd133772
|2 czenas
|
| 655 |
|
7 |
|a vysokoškolská skripta
|7 fd190824
|2 czenas
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.
|b Technologická fakulta
|7 kn20010709223
|
| 910 |
|
|
|a ZLD002
|
| 942 |
|
|
|2 udc
|
| 992 |
|
|
|a BK
|b SK
|