Senzorická analýza potravin II. : statistické metody

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Kříž, Oldřich, 1945- (Author), Buňka, František, 1978- (Author), Hrabě, Jan, 1943- (Author)
Corporate Author: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Format: Book
Language: Czech
Published: Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2007
Edition: Vyd. 1.
Series: Učební texty vysokých škol
Subjects:
ISBN: 9788073184940
Physical Description: 127 s. : il. ; 30 cm

Cover

Table of contents

Status Description Location Call Number
Status
30 days
Description

Location
Open access collection Call Number S641/KŘÍŽ,O.
Status
30 days
Description

Location
Open access collection Call Number S641/KŘÍŽ,O.
Status
30 days
Description

Location
Open access collection Call Number S641/KŘÍŽ,O.
Status
30 days - deposit  Place a Hold
Description

Location
Depository Call Number S641/KŘÍŽ,O.

Status Description Location Call Number
30 days Open access collection S641/KŘÍŽ,O.
30 days Open access collection S641/KŘÍŽ,O.
30 days Open access collection S641/KŘÍŽ,O.
30 days - deposit  Place a Hold Depository S641/KŘÍŽ,O.