|
|
|
|
LEADER |
02520cam a2200589 a 4500 |
001 |
29643 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20190825235748.0 |
007 |
ta |
008 |
040910s2004 xr a e f 000 0 cze d |
015 |
|
|
|a cnb001411354
|
020 |
|
|
|a 8090340105
|q (brož.) :
|c Kč 483,00
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)85115366
|
040 |
|
|
|a ABA001
|b cze
|d ZLD002
|
043 |
|
|
|a e-xr---
|
072 |
|
7 |
|a 614
|x Veřejné zdraví a hygiena
|2 Konspekt
|9 14
|
080 |
|
|
|a 614.31
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 640.4/.5
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 641/642
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 351.757
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 613/614:640.4/.5
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (437.3)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (035)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (094.5)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Voldřich, Michal,
|d 1962-2013
|7 jn20001005441
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Bezpečnost pokrmů v gastronomii :
|b HACCP : správná výrobní a hygienická praxe, aktuální legislativa : příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování /
|c Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů
|
246 |
3 |
0 |
|a HACCP
|
250 |
|
|
|a Vyd. 1.
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b České a slovenské odborné nakladatelství,
|c 2004
|
300 |
|
|
|a 183 s. :
|b barev. il. ;
|c 30 cm +
|e vyjímatelné prázdné formuláře k obecné příručce systému kritických bodů
|
490 |
1 |
|
|a Food Service
|
650 |
0 |
7 |
|a hygiena potravin
|7 ph120984
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a kontrola potravin
|7 ph121822
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a gastronomie
|7 ph120473
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a společné stravování
|7 ph125934
|z Česko
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a hygiena stravovacích služeb
|7 ph241632
|z Česko
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food hygiene
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food quality control
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a gastronomy
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food services
|z Czechia
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a hygiene of food services
|z Czechia
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a příručky
|7 fd133209
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a právní předpisy
|7 fd133151
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a handbooks, manuals, etc.
|2 eczenas
|
655 |
|
9 |
|a legal regulations
|2 eczenas
|
700 |
1 |
|
|a Jechová, Marie,
|d 1946-
|7 mzk2003191909
|4 aut
|
830 |
|
0 |
|a Food Service
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|d 39
|
999 |
|
|
|c 29643
|d 29643
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 641VOLDŘICHM
|7 0
|8 BOOK
|9 71805
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 005
|d 2007-01-11
|h + příl. (sešit)
|o 641/VOLDŘICH,M.
|p 420010104620
|r 2019-08-25
|v 483.00
|w 2019-08-25
|x N:nákup
|x 20100831
|y 01
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 641VOLDŘICHM
|7 0
|8 BOOK
|9 71807
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 006
|d 2007-01-11
|h + příl. (sešit)
|l 22
|m 2
|o 641/VOLDŘICH,M.
|p 420010104619
|r 2020-06-01
|s 2020-02-19
|v 483.00
|w 2019-08-25
|x N:nákup
|x 20100831
|y 04
|