Bezpečnost pokrmů v gastronomii : HACCP : správná výrobní a hygienická praxe, aktuální legislativa : příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Voldřich, Michal, 1962-2013 (Author), Jechová, Marie, 1946- (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2004
Edition: Vyd. 1.
Series: Food Service
Subjects:
ISBN: 8090340105
Physical Description: 183 s. : barev. il. ; 30 cm + vyjímatelné prázdné formuláře k obecné příručce systému kritických bodů

Cover

Table of contents

LEADER 02520cam a2200589 a 4500
001 29643
003 CZ ZlUTB
005 20190825235748.0
007 ta
008 040910s2004 xr a e f 000 0 cze d
015 |a cnb001411354 
020 |a 8090340105  |q (brož.) :  |c Kč 483,00 
035 |a (OCoLC)85115366 
040 |a ABA001  |b cze  |d ZLD002 
043 |a e-xr--- 
072 7 |a 614  |x Veřejné zdraví a hygiena  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 614.31  |2 MRF 
080 |a 640.4/.5  |2 MRF 
080 |a 641/642  |2 MRF 
080 |a 351.757  |2 MRF 
080 |a 613/614:640.4/.5  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
080 |a (094.5)  |2 MRF 
100 1 |a Voldřich, Michal,  |d 1962-2013  |7 jn20001005441  |4 aut 
245 1 0 |a Bezpečnost pokrmů v gastronomii :  |b HACCP : správná výrobní a hygienická praxe, aktuální legislativa : příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování /  |c Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů 
246 3 0 |a HACCP 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b České a slovenské odborné nakladatelství,  |c 2004 
300 |a 183 s. :  |b barev. il. ;  |c 30 cm +  |e vyjímatelné prázdné formuláře k obecné příručce systému kritických bodů 
490 1 |a Food Service 
650 0 7 |a hygiena potravin  |7 ph120984  |2 czenas 
650 0 7 |a kontrola potravin  |7 ph121822  |2 czenas 
650 0 7 |a gastronomie  |7 ph120473  |2 czenas 
650 0 7 |a společné stravování  |7 ph125934  |z Česko  |2 czenas 
650 0 7 |a hygiena stravovacích služeb  |7 ph241632  |z Česko  |2 czenas 
650 0 9 |a food hygiene  |2 eczenas 
650 0 9 |a food quality control  |2 eczenas 
650 0 9 |a gastronomy  |2 eczenas 
650 0 9 |a food services  |z Czechia  |2 eczenas 
650 0 9 |a hygiene of food services  |z Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 7 |a právní předpisy  |7 fd133151  |2 czenas 
655 9 |a handbooks, manuals, etc.  |2 eczenas 
655 9 |a legal regulations  |2 eczenas 
700 1 |a Jechová, Marie,  |d 1946-  |7 mzk2003191909  |4 aut 
830 0 |a Food Service 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK  |d 39 
999 |c 29643  |d 29643 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 641VOLDŘICHM  |7 0  |8 BOOK  |9 71805  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 005  |d 2007-01-11  |h + příl. (sešit)  |o 641/VOLDŘICH,M.  |p 420010104620  |r 2019-08-25  |v 483.00  |w 2019-08-25  |x N:nákup  |x 20100831  |y 01 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 641VOLDŘICHM  |7 0  |8 BOOK  |9 71807  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 006  |d 2007-01-11  |h + příl. (sešit)  |l 22  |m 2  |o 641/VOLDŘICH,M.  |p 420010104619  |r 2020-06-01  |s 2020-02-19  |v 483.00  |w 2019-08-25  |x N:nákup  |x 20100831  |y 04