|
|
|
|
LEADER |
01546cam a22004337a 4500 |
001 |
27411 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20190825235226.0 |
008 |
051103s1982 xr |||||r|||||||||||cze|d |
040 |
|
|
|a ABA001
|b cze
|c ABA001
|d ZLD002
|
072 |
|
7 |
|a 641
|x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
|2 Konspekt
|9 19
|
080 |
|
|
|a 331.344.4
|2 v
|
080 |
|
|
|a 331.835
|2 v
|
080 |
|
|
|a 613.2
|2 v
|
080 |
|
|
|a 631.563.9
|2 v
|
080 |
|
|
|a 641/642
|2 v
|
100 |
1 |
|
|a Halačka, Karel,
|d 1910-2002
|7 jk01033192
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Výživové a hygienické minimum pro závodní stravování /
|c Karel Halačka ve spolupráci s Karlem Návratem
|
250 |
|
|
|a 1. vyd.
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b Merkur,
|c 1982
|
300 |
|
|
|a 193 s. :
|b obr., tb. ;
|c 20 cm
|
500 |
|
|
|a 5000 výt
|
500 |
|
|
|a Odkazy na lit
|
500 |
|
|
|a Pozn
|
500 |
|
|
|a Přehl. lit
|
650 |
0 |
7 |
|a hygiena potravin
|7 ph120984
|2 czenas
|
650 |
0 |
4 |
|a kuchyňské vybavení
|
650 |
0 |
4 |
|a ohřev
|
650 |
0 |
7 |
|a potraviny
|7 ph115833
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a skladování
|7 ph125582
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a výživa člověka
|7 ph127487
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a zmrazené potraviny
|7 ph127649
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a závodní stravování
|7 ph182350
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a příručky
|7 fd133209
|2 czenas
|
700 |
1 |
|
|a Návrat, Karel,
|d 1927-
|7 jk01082734
|4 aut
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|d 4
|
999 |
|
|
|c 27411
|d 27411
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 641HALAČKAK
|7 0
|8 BOOK
|9 55846
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 030
|d 2006-07-29
|l 4
|o 641/HALAČKA,K.
|p 420010085569
|r 2019-08-25
|v 14.50
|w 2019-08-25
|x N:převod - VVŠPV Vyškov
|x 20100831
|y 05
|