Výživové a hygienické minimum pro závodní stravování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Halačka, Karel, 1910-2002 (Author), Návrat, Karel, 1927- (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : Merkur, 1982
Edition: 1. vyd.
Subjects:
Physical Description: 193 s. : obr., tb. ; 20 cm

Cover

LEADER 01546cam a22004337a 4500
001 27411
003 CZ ZlUTB
005 20190825235226.0
008 051103s1982 xr |||||r|||||||||||cze|d
040 |a ABA001  |b cze  |c ABA001  |d ZLD002 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 331.344.4  |2 v 
080 |a 331.835  |2 v 
080 |a 613.2  |2 v 
080 |a 631.563.9  |2 v 
080 |a 641/642  |2 v 
100 1 |a Halačka, Karel,  |d 1910-2002  |7 jk01033192  |4 aut 
245 1 0 |a Výživové a hygienické minimum pro závodní stravování /  |c Karel Halačka ve spolupráci s Karlem Návratem 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Merkur,  |c 1982 
300 |a 193 s. :  |b obr., tb. ;  |c 20 cm 
500 |a 5000 výt 
500 |a Odkazy na lit 
500 |a Pozn 
500 |a Přehl. lit 
650 0 7 |a hygiena potravin  |7 ph120984  |2 czenas 
650 0 4 |a kuchyňské vybavení 
650 0 4 |a ohřev 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a skladování  |7 ph125582  |2 czenas 
650 0 7 |a výživa člověka  |7 ph127487  |2 czenas 
650 0 7 |a zmrazené potraviny  |7 ph127649  |2 czenas 
650 0 7 |a závodní stravování  |7 ph182350  |2 czenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
700 1 |a Návrat, Karel,  |d 1927-  |7 jk01082734  |4 aut 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK  |d 4 
999 |c 27411  |d 27411 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 641HALAČKAK  |7 0  |8 BOOK  |9 55846  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 030  |d 2006-07-29  |l 4  |o 641/HALAČKA,K.  |p 420010085569  |r 2019-08-25  |v 14.50  |w 2019-08-25  |x N:převod - VVŠPV Vyškov  |x 20100831  |y 05