Technologie v kostce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Vodochodská, Libuše (Author), Štěpánek, Karel (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: Úvaly : Ratio, [1996]
Edition: 1. vyd.
Series: Gastronomie
Subjects:
ISBN: 8023815873
Physical Description: 141, [6] s. : il. ; 21 cm

Cover

Table of contents

LEADER 01237cam a22003377a 4500
001 26735
003 CZ ZlUTB
005 20190825235113.0
008 060503s1996 xr |||||r|||||||||||cze|d
020 |a 8023815873  |q (v knize neuvedeno :  |q brož.) 
040 |a ABA001  |b cze  |c ABA001  |d ZLD002 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641/642  |2 v 
100 1 |a Vodochodská, Libuše  |7 xx0029861  |4 aut 
245 1 0 |a Technologie v kostce /  |c Libuše Vodochodská, Karel Štěpánek 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Úvaly :  |b Ratio,  |c [1996] 
300 |a 141, [6] s. :  |b il. ;  |c 21 cm 
490 1 |a Gastronomie 
500 |a Terminol. slovníček 
504 |a Bibliogr 
650 0 7 |a jídla  |7 ph114847  |2 czenas 
650 0 7 |a kuchařství  |7 ph115027  |2 czenas 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
655 7 |a učebnice  |7 fd133770  |2 czenas 
700 1 |a Štěpánek, Karel  |7 jx20071129065  |4 aut 
830 0 |a Gastronomie 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK  |d 17 
999 |c 26735  |d 26735 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 641VODOCHODSKÁL  |7 0  |8 BOOK  |9 53718  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 006  |d 2006-07-29  |l 18  |o 641/VODOCHODSKÁ,L.  |p 420010085664  |r 2020-02-26  |s 2020-02-18  |v 51.00  |w 2019-08-25  |x N:převod - VVŠPV Vyškov  |x 20100831  |y 04